Entertainment

Wil u de meest hightech attractie ter wereld? Laat u zich dan overtuigen door een van de Holografische producten zoals onder andere de Dinosaur Adventure Room.
Een realistisch dinosaurusavontuur waar de dinosaurussen er als echt uitzien. En op korte afstand van u staan. Het is zelfs mogelijk om op de foto te gaan met dino´s in
deze dinowereld terwijl het normaalgesproken onmogelijk is om foto´s te maken van hologrammen. 
De dinosaurussen zijn interactief en
hierdoor
 heeft u de mogelijkheid om ze te aaien of een duel met ze aan te gaan. 

Of neem de ArcadeTable waar u tegen een andere speler 1 van de 15 spellen kunt spelen. Een ArcadeTable was nog nooit zo leuk! Bij deze ArcadeTable
 vallen de bestaande Air hockey en alle andere traditionele arcade table in het niet. Men zal in de rij staan om op de Holo Aracde-Table te mogen spelen!

Winkelcentra

In tijden van recessie en een sterk dalende retailmarkt zijn attracties de oplossing om mensen te blijven trekken. Waar de één van shoppen houdt is de andere alleen voor de gezelligheid mee of om de tassen te dragen. Terwijl de één aan het shoppen is kan de ander zich even helemaal uitleven in een speelhal, of leegstaande winkelruimte, om zo achter de Arcade-Table te kruipen of een avontuur in de Holo-Room te beleven. Zoals in het onderzoek van DNW2020  is gebleken moeten winkelcentra een verhaal vertellen om de klant ook in de toekomst aan zich te binden. Dat is nou juist één van de vele unique selling points van onze holografische producten. 

IMG_0708

Speelhal

Voor deze branche is de ArcadeTable een absolute must waar speler voor in de rij zullen staan. Snel zult u zich realiseren dat een enkele ArcadeTable niet genoeg is na het zien van de hoge opbrengst. Verschillende onderzoeken laten zien dat er binnen een termijn van 1 jaar al 200% omzet stijging is waargenomen omdat het succes zo immens groot is. Kort na het plaatsen van de ArcadeTable zal ook de media er lucht van krijgen waardoor zij hierdoor graag een kijkje willen nemen wat voor u als speelhal exploitant extra aandacht en reclame betekend. 

Crocs
veggie patch 2

Pretparken

Voor pretparken is er niet één specifiek holografisch product, maar zijn alle producten uit ons portfolio binnen een pretpark in te zetten. In de look and feel van uw pretpark is het mogelijk om holografische producten te ontwikkelen. Waar momenteel al een Dinosaur Adventure bestaat kan elk andere thema ontwikkeld worden. Daarnaast is de Holo-Stage uitermate bruikbaar in de zogenaamde “Ride attractie” waarin me in een bootje of karretje op een rail door een themawereld reist waarin o.a. geur, licht en rook reeds belangenrijke effecten zijn en holografie zeker een toegevoegde waarde zal hebben.
En om de wachtrijen voor de bezoekers en medewerkers veilig en dragelijker te maken is de Arcade table een absolute aanrader. Alle bovengenoemde holografische toepassingen en toevoegingen zijn veel goedkoper dan de bestaande attracties die meestal ook nog heel veel onderhoudt en personeel nodig hebben. Hierdoor hebben deze producten een hoog ROI.

Dinosaur World

Franchise

Binnen winkelcentra is door toedoen van een sterk krimpende retailmarkt behoorlijk wat leegstand gekomen wat absoluut niet meewerkt in de wederopbouw en opvulling van deze leegstaan. Er zullen zich geen nieuwe huurder aandienen als uw winkelcentra niet iets extra’s heeft te bieden waar mensen op af zullen komen.  Voorkom dit met de opvulling van de lege winkelruimtes die op een later tijdstip weer verhuurd kunnen worden door één van de holografische producten te franchisen.  

Ontdek Onze Producten