HologramRoomGC.003

Holo-Room Business

 

Deze ruimte is uiterst geschikt en speciaal bedoeld voor o.a. vastgoedbedrijven, scheepswerven die hiermee grootschalige bouw- en renovatieplannen aan hun klanten kunnen laten zien. Van de start tot het eindresultaat kunt u gezamenlijk met de klant het proces doorlopen en waar nodig bijsturen. Hierdoor zal de Business-Room de bouwwensen van de klant kunnen vervullen maar even zo belangrijk ook eventuele onvoorziene kosten te kunnen voorkomen.

Dinosaur_Adventure Tekle

Holo-Room

 

Een Holo-room is een grote ruimte waarin men in een andere realistische of fantasiewereld binnenstapt. Het is de wens van de klant om te bepalen waar deze ruimte voor gebruikt zal worden en in welk thema of het nu voor zakelijk gebruik of entertainment bedoeld is alles is mogelijk met de Holo-Room. De speciaal ontworpen projectors projecteren bewegende, niet van echt te onderscheiden, objecten zoals bijvoorbeeld mensen, dieren, bomen, planten en ga zo maar door, die duidelijk in de ruimte zichtbaar worden. De wanden in de Holo-room laten de ruimte grotere lijken en deze worden zelfs onzichtbaar door de projecties van weidse uitzichten zoals bijvoorbeeld een heel landschap of binnenkant van een grote fabriekshal. Een Holo-Room wordt gebruikt om grootschalige plannen of CAD-modellen op ware grootte weer te geven.

 

De Holo-Room:

  • heeft een afmeting van 5 meter breed 4.5 meter diep en 2,9 meter hoog.
  • is een volledig afgesloten ruimte zodat deze in een lichte ruimte kan worden gezet zonder dat dit invloed heeft het effect wat er zich binnen in de ruimte afspeelt.
  • is draagbaar en kan met ongeveer 4 mensen worden opgezet. De gehele ruimte van de Holo-Room zal gevuld worden met projecties van de speciale projectoren. Binnen de ruimte van de projectoren zullen er dus objecten vrij in de ruimte rondzweven.
  • is een van de meest indrukwekkende producten omdat deze de grootste in zijn formaat is. Het wordt over het algemeen gebruikt wanneer mensen levensgrote recreaties willen tonen of spelletjes willen spelen.
  • wordt geleverd met software waarmee u gemakkelijk 3D-Hologramen kunt maken. Van hele kleine echte objecten zoals historische artefacten tot complete landschappen en invulling daarvan. Als alternatief leveren wij ook een kosteneffectieve service waar wij de inhoud voor u kunnen maken.
HologramRoomGC02

Holo-Room Entertainment

 

De Adventure-Room is een indrukwekkende en zeer populaire attractie die naast heel betaalbaar ook nog eens zeer winstgevend is en themamatig geen beperkingen kent. Er bestaat al een thema genaamd “Dinosaur Adventure” waarin u in een prehistorische wereld binnenstap waar u tussen levensechte dinosaurussen in hun habitat komt te staan. De Entertainment-Room wordt over het algemeen
gebruikt voor langere ervaringen en 
avonturen van +/- 30 minuten en hiermee geeft u uw bezoeker even de mogelijkheid om in een hele andere wereld te stappen die niet van echt te onderscheiden is.