stage hologram plane

Een geprojecteerd persoon met ons systeem blijft u aankijken waar u ook in het publiek zit. Dit is een eeuwen oude schildertechniek die in 1551 al door schilder Raffaello werd toegepast in zijn portret van Italiaanse graaf Baldassare Castiglione deze graaf blijft u aankijken vanaf welk punt u ook het schilderij bekijkt. De projecties van de Holo-Stage zijn daarom ook het beste vanaf één kant van het podium te zien en niet zoals de andere holografische producten van alle kanten.

Er is een extra optie in de vorm van een bril met rood en blauw glas die het voor de aanwezige nog indrukwekkender maakt en doet lijken alsof het object pal voor de individu zweeft en het zo aangeraakt zou kunnen worden.

Holo-stage Diamond (1)

Holo-Stage

 

De Holo-stage is een uniek staaltje techniek die het mogelijk maakt om zonder bril een geprojecteerd hologram, bijvoorbeeld een persoon, op een podium te projecteren zonder daar een scherm voor nodig te hebben. We kennen allemaal de concerten van overleden artiesten die vervolgens geprojecteerd worden op een soort  gaasdoek waardoor het lijk dat de artiest op het podium staat. Hierbij is dus nog wel een projectiescherm in de vorm van gaas nodig, maar met onze techniek wordt het hologram in de lucht geprojecteerd waardoor de beleving nog realistischer en unieker is. Wij maken gebruik van een nieuw en gepatenteerde technologie. Normaalgesproken gebruiken mensen trigonometrie van hun twee ogen om de diepte te bepalen maar op meer dan 3 meter afstand bepalen de menselijke hersenen het liefst een object op vorm en afmeting op basis van licht en schaduwen. Door kunstmatige projectie van afwisselend bewegende lichtvelden over het object zal een 2D object als 3D worden ervaren.

stage hologram

Tevens is er een speciale technologie ontwikkeld waarmee het mogelijk is om personages om te toveren naar een hoogwaardig hologram die perfect gebruikt kan worden in conferences, optredens en prestentaties. Maar ook voor attracties in pretparken is het een geweldige uitkomst om fantasiefiguren geprojecteerd moeten worden.

Met de “Present Creator” Software kan alles worden ontwikkeld.