Holo-Table

 

 

De Holo-Table is een grote verzegelde box gemaakt van een hoogwaardig metalen frame met een glimmende glazen bovenkant. In de Holo-Table zitten speciale projectoren en boven de tafel hangt een geavanceerd trackingsysteem. De Holo-Table projecteert hologrammen tot wel 70cm boven de tafel en tot één meter in de tafel. Het is bij de Holo-Table mogelijk om rondom de tafel te lopen en het geprojecteerde object van verschillende kanten te bekijken. Dit dankzij een nieuwe technologie die is ontwikkeld waarmee lichtgolven worden gebogen.

Holo-Table Business Tekle

Holo-Table Entertainment

 

De Acrade Table is een nieuwe en revolutionaire spelletjes tafel waar men met twee personen tegelijk tegen elkaar gespeeld kan worden. Er is keuze uit 15 verschillende spellen die +/- 5 minuten per spel duren. De Arcade Table kan met de meeste uitbetalingssystemen worden gekoppeld zoals: Intercard, Sacoa of algemene munten of pinpassen.

Holo Table Entertainment Tekle

Holo-Table Business

 

De Business Table wordt gebruikt om laserscans of fotogrammetrische modellen van steden te tonen. Je kunt je toverstaf gebruiken om in te zoomen en kleine details te zien, of uitzoomen om de geheel stad te bekijken. Het kan ook worden gebruikt om polygoonmodellen zoals CAD of architectonische ontwerpen weer te geven. Gebouwen kunnen meerdere verdiepingen hebben die afzonderlijk zijn opgeslagen als bladwijzers en daardoor gemakkelijk toegankelijk in presentaties. Presentaties kunnen ook gemaakt worden met animaties of bewegende voorwerpen. De Business Table kan worden aangesloten op een externe monitor of projector. In deze modus kunnen andere mensen zien wat de gebruikers van de hologramtafel zien.

Picture1