FixedProjectorRuins

Holo-Wall Portable

 

De Portable Wall is een draagbare variant van de Professional Wall. De Portable Wall is verpakt in speciale verrijdbare flightcases om het apparaat goed beschermd te houden. Met de Portable Wall kunt u op een goede manier demonstraties bij uw klanten of op beurzen geven. Het totale gewicht van de Portable Wall is minder dan 35 kg en kan daarom zonder problemen door één persoon worden vervoerd en worden opgezet.

CeilingProjectorCar

Holo-Wall

 

Een Holo-Wall is een apparaat dat een “venster” of “portaal” maakt wat doet lijken dat je de muur in gaat. Het maakt ook hologrammen die uit de muur komen en in de kamer zweven. Projecties kunnen zowel interactieve als op zichzelf staande animaties zijn.

ceilingProjectorForest

Holo-Wall Business

 

Met de Professional Wall kunt u bijvoorbeeld een menukaart met holografisch geprojecteerd, en als echt lijkend, voedsel aan uw klanten laten zien. De Professional Wall is ook zeer effectief voor het maken van simulatie voor bijvoorbeeld een veiligheidstraining. Ook is het een uitkomst om met de Professional Wall een architectonische presentatie te geven van een gebouw die al bestaat of nog gebouwd moet worden. En wat dacht u ervan om alvast een voorproefje van uw vakantie te nemen doormiddel van een holografische rondleiding door plaatsen in de echte wereld. De mogelijkheden gaan tot zover de horizon reikt en daar voorbij!