Zakelijk

Of het nu gaat om fabrieken, hotels, winkelcentra of grootschalige bedrijfsmiddelen? 
Scan deze in onze software en projecteer ze als levensgrote hologrammen waar u met uw partner of klant omheen kunt lopen.
Dit is een geweldige manier om rondleidingen aan bezoekers te geven, of om activa te bespreken tijdens vergaderingen.
De toekomst zal worden gevuld met hologram technologie en u wilt hierin toch niet achterblijven.

Defensie

Van het maken van strategische plannen tot het gedetailleerd
bekijken van objecten
ioorlogsgebieden waar missies worden
 gehouden. Onze producten bieden hierin vele mogelijkheden
die zullen leiden tot een succesvolle missie
of training.

Tekle military

Ruimtelijke Ordening

Verschillende dorpen, steden en gemeentes bouwen en renoveren wijken, straten enzovoorts. Hiervoor zijn de holografische producten de uitkomst om zo kosten te besparen en projecten binnen de geplande tijd te realiseren. Zien wat voor een impact een aanpassing in een wijk te wegen brengt zonder dat er maar een schep de grond is ingegaan? Hierdoor zullen de plannen uitkomen zoals ze door de architect bedoeld zijn.  

city on table

Beurzen

U wilt tijdens een beurs uit het oog springen ten opzichte van andere standhouders en de meeste aandacht krijgen. Dat is gegarandeerd met onze holografische producten. Of het nu gaat om een Holo-Wall waarop u een rondleiding of tour van uw bedrijf geeft tot het presenteren van producten, voor elke toepassing is een oplossing in de vorm van de Holo-Wall of de Holo-table. Voor beurzen is er een grote portable kamer beschikbaar.
Deze zien er uitmuntend uit en kunnen zelfs worden bedrukt of
worden ontworpen met uw eigen logo’s en artwork. Hiermee heeft u gelijk een beursstand voor langdurig gebruik wat daarmee een hoge ROI heeft. 

standard picture

Vastgoed & Bouw

Om vanaf een traditionele bouwtekening uw klant over te brengen hoe een nieuwbouwproject of renovatie er uiteindelijk uit zal zien is een grote uitdaging en zal uiteindelijk voor u en de klant veel tijd zal vergen. Het maken van maquettes is kostbaar en een tijdrovende bezigheid en in het proces is die tijd is er meestal nietMet één van de holografische toepassing kan dit in veel minder tijd met een beter resultaat en daarnaast ook nog eens met een veel gedetailleerdere weergave. Tevens is het mogelijk om in– en uitzoomen in de holografische wereld. Er zal een holografische wereld voor u opengaan en geef uzelf hiermee een voorsprong in de vastgoed en bouwwereld.  

table_Mine_Truck_01

Restaurants

U neemt foto’s van uw culinaire creaties waarna u deze met behulp van onze software makkelijk omzet in holografische Modellen. Zo laat u aan uw klanten zien hoe de gerechten van de menukaart er uiteindelijk uit komen te zien zonder dat deze als platte foto, zoals bij de snackbar op de menukaart staan? Met de holografische producten kunt u uw klant, op een stijlvolle en chique manier uw smakelijke creaties laten zien nog voor deze bereid zijn.  Het ziet er zo realistisch uit dat u er haast een hap van zou willen nemen. Onze accountmanagers kunnen u hier meer over vertellen. 

CeilingProjectorFoodMenuB

Ontdek Onze Producten